Esther Verhoef - Wonen op vakantie

Schrijver:
Titel: Wonen op vakantie
ISBN: 9789041411525
Uitgever: Ambo
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een bundeling columns, recepten, Frankrijktips en een kort verhaal van bestsellerauteur Esther Verhoef
Het begint met een vluchting blik in de etalage van een Franse makelaar tijdens een heerlijke vakantie. En als je dan weer thuis bent wil dat beeld van dat prachtige middleeeuwse huis aan dat idyllische riviertje maar niet van je netvlies verdwijnen. Je betrapt jezelf erop dat je in je hoofd rekensommen zit te maken en probeert te bedenken hoe het zou zijn om daar te wonen..
Maar hoe vergaar het mensen die hun dromen in daden weten om te zetten? Esther Verhoef schrijft in Wonen op vakantie op een vermakelijke manier over het leven van haar gezin in Frankrijk. Naast grappige en soms ontroerende anekdotes krijgt de lezer heerlijke recepten voorgeschoteld. Bovendien bevat het boek persoonlijke tips van Esther voor mensen die de stap ook willen wagen. Als bonus is een kort verhaal opgenomen waarin Frankrijk een hoofdrol speelt.
Esther Verhoef(1968)brak in 2006 door met Rendez-vous, een literaire thriller over een gezin dat verhuist naar Frankrijk maar in moeilijkheden komt. Rendez-vous werd genomineerd voor de NS Publieksprijs, bekroond met de Zilveren Vingerafdruk en de filmrechten zijn verkocht aan Endemol. Voorjaar 2007 bestormde ze met haar nieuwste thriller Close-up alle bestsellerlijsten.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.