Kooij, Cees van der & Groot-Reuvekamp, Marjan de - Geschiedenis

Schrijver:
Titel: Geschiedenis en samenleving. Kennisbasis inhoud en didactiek
ISBN: 9789001866389
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff Uitgevers, 2016
Bijzonderheden: 3e druk, paperback, zgan
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Geschiedenis & Samenleving geeft jou als pabostudent een volledig overzicht van de Nederlandse geschiedenis en is hét studieboek over het verzorgen van geschiedenisonderwijs op basisscholen. Waarom kiezen voor Geschiedenis & Samenleving? * hét studieboek over geschiedenisonderwijs op basisscholen; * toegesneden op het kennisbasisprogramma Een goed begin; * inclusief unieke code voor Prepzone, met handige extra toetsen, flitscolleges en begrippentrainer. Geschiedenis & Samenleving bestaat uit twee delen. Het eerste deel, 'Kennisbasis inhoud', richt zich op de Nederlandse geschiedenis. Hier vind je de kenmerkende aspecten van de tien tijdvakken en de vijftig vensters van de canon van Nederland. Voor alle tijdvakken is er een apart hoofdstuk met tijdsbalken en een beknopte literatuuropgave. Het tweede deel, 'Kennisbasis didactiek', geeft je een overzicht van de didactische aspecten van geschiedenisonderwijs op de basisschool. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: de onderwijswetten en kerndoelen, de ontwikkelingsfasen van leerlingen, de beeldvorming van het verleden en de rol van lesmateriaal in de lessen. Ook vind je in dit deel een handig schoolprogramma voor Geschiedenis & Samenleving. Alle hoofdstukken in dit tweede deel zijn voorzien van studie- en onderzoeksopdrachten en een beknopte literatuuropgave. Deze derde editie van Geschiedenis & Samenleving is ingrijpend herzien. De tekst is toegankelijker geworden en er zijn nieuwe wetenschappelijke inzichten op het gebied van geschiedenisinhoud en -didactiek zijn verwerkt. In het inhoudelijke deel is de relatie tussen Nederlandse geschiedenis en wereldgeschiedenis versterkt. In het didactische deel is er meer aandacht voor de ontwikkeling van tijdsbesef en voor historisch redeneren. Verder is de tekst aangepast aan de huidige toelatingseisen Geschiedenis voor de pabo. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book. Online ondersteuning Voorin je boek staat een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, een begrippentrainer en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!
Verder lezen

Hartogboeken uit Rotterdam

zakelijk

Logo Hartogboeken

VERZENDKOSTEN NEDERLAND:
PostNL
Briefpakje: E 3,85 (tot 2 kg)
Pakketpost: E 6,95 naar een huisadres of E 6,45 naar een PostNL afhaalpunt
DHL
Pakketpost: E 6,25 naar een huisadres of E 4,75 naar een DHL afhaalpunt
DPD
Pakketpost: E 6,95 naar een huisadres
VERZENDKOSTEN BELGIË:
DPD
Pakketpost (KLEIN PAKKET): E 6,95 naar een huisadres
Pakketpost (GROOT PAKKET): E 8,00 naar een huisadres
__________________________________________________________________________________
Of afhalen in het magazijn (Maria Danneelserf 1, Capelle a/d IJssel) op ma. t/m zat. tussen 15.00 en 16.00 u. Alleen op afspraak!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kooij, Cees van der & Groot-Reuvekamp, Marjan de - Geschiedenis en samenleving. Kennisbasis inhoud en didactiek Kooij, Cees van der & Groot-Reuvekamp, Marjan de - Geschiedenis en samenleving. Kennisbasis inhoud en didactiek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hartogboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hartogboeken
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Antiquariaat A.F.G. den Hartog
    Kamer van Koophandel nummer: 24329792
    NL001621976B13
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hartogboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hartogboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hartogboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.