Kiki van Dijk - Amsterdam

Schrijver:
Titel: Amsterdam
ISBN: 9789401620673
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 17,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In het winterse Amsterdam van bestsellerauteur Kiki van Dijk, bekend van o.a. de thrillers Vlieland en Parijs, heeft dierenarts Jolijn haar leven op orde: ze werkt in Artis en haar vriend Boaz is bezig hun droomappartement te verbouwen. Maar haar wereld stort in als ze hem ’s avonds laat aantreft, doodgestoken in hun bouwval. Een paar maanden later lijkt de moord opgelost, maar Jolijn blijft twijfelen. Er gebeuren vreemde dingen in haar omgeving: ze vindt briefjes met dreigende boodschappen en wordt bijna van de weg gereden. Iemand heeft het op haar gemunt.

Als ze voor haar werk in de stadsarchieven moet duiken, komt ze per toeval iets op het spoor. Langzaam ontrafelt ze een sinister familiegeheim en wordt ze in de Amsterdamse oorlogsgeschiedenis gezogen. Opeens kan ze niemand meer vertrouwen, en loopt haar familie gevaar. Wat hebben razzia’s, onderduikers en een verrader met haar huis te maken?

'Dé thriller van het jaar.' ? &C
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.