Savage, Jon - 1966 - The Year the Decade exploded

Schrijver:
Titel: 1966 - The Year the Decade exploded
ISBN: 9780571277829
Taal: Engels
Uitgever: Faber & Faber
Bijzonderheden: London, 2015, 653 pp. Gebonden met stofomslag, boek en omslag in nieuwstaat, zie foto's.
Prijs: € 16,00 (Excl. verzendkosten)

Paper Sun uit Soest

particulier
PAPER SUN biedt boeken aan zoals we ze zelf graag willen kopen. We streven ernaar om zo mogelijk boeken te verkopen, die in perfecte staat of nieuwstaat verkeren (tenzij anders vermeld). Daarom tonen wij altijd gedetailleerde foto's van onze boeken. Wij verkopen boeken op een breed gebied: geschiedenis, vaak met zeldzame titels, literatuur, literaire romans maar ook science fiction en thrillers. Daarbij proberen we in ons aanbod een zo hoog mogelijk niveau te handhaven, zowel wat de inhoud van onze boeken betreft als wat betreft de staat waarin het boek verkeert. Paper Sun is dus geen "koopjesboekhandel", maar we bieden onze boeken wel altijd aan voor een concurrerende prijs, omdat een onbereikbaar geprijsd boek voor niemand nut heeft. Mocht u geïnteresseerd zijn in een boek van paper Sun, maar de prijs oprecht niet realistisch vinden, benader ons dan met een vraag of voorstel. U krijgt in ieder geval altijd antwoord van ons.
Wij bieden vaak boeken in het Engels aan, maar soms ook in het Frans of Duits, meestal gebonden exemplaren en niet zelden eerste drukken en gesigneerde exemplaren. Een deel van ons aanbod betreft zeldzame titels, die dan vanzelfsprekend wel wat hoger in prijs zijn dan een gemiddeld boek. Wij brengen onze eigen deskundigheid in bij het beschrijven van boeken. Daarom vindt u soms boeken, bijvoorbeeld op het terrein van geschiedenis of (pop)muziek, die door ons als tweetal titels of als set worden aangeboden, of waarbij wij verwijzen naar een andere titel, omdat wij vinden, dat die boeken goed bij elkaar passen of elkaar aanvullen. Soms ook vindt u bij Paper Sun onder een titel, schrijver of uitgever hele series. Het loont dus om onze catalogus zorgvuldig door te kijken.
Wij hopen dat we ons enthousiasme voor het mooie en bijzondere boek ook met u kunnen delen en u ooit als klant te mogen begroeten.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Savage, Jon - 1966 - The Year the Decade exploded Savage, Jon - 1966 - The Year the Decade exploded Savage, Jon - 1966 - The Year the Decade exploded Savage, Jon - 1966 - The Year the Decade exploded Savage, Jon - 1966 - The Year the Decade exploded

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Paper Sun

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Paper Sun
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Paper Sun een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Paper Sun vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Paper Sun kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.