Faber, Kim, Pedersen, Janni - Stikdonker

Schrijver:
Titel: Stikdonker
ISBN: 9789402712223
Taal: Nederlands
Uitgever: HarperCollins
Bijzonderheden: 2023, 400pp, paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Beste Deense boek van het jaar: topthriller van succesduo Faber & Pedersen. Een nieuwe case voor het boeiende detectiveduo Martin Juncker en Signe Kristiansen.

Inspecteur Martin Juncker is teruggekeerd naar Kopenhagen en krijgt een nieuwe moordzaak toegewezen: een jonge vrouw is gewurgd en halfnaakt achtergelaten in een park. Haar kleren liggen netjes opgevouwen naast haar lichaam. Hoewel er geen duidelijke aanwijzingen zijn om te volgen, doet de moord Juncker direct aan een onopgeloste zaak van tien jaar eerder denken. Zou dit dezelfde moordenaar zijn? En kan hij dan alsnog zijn belofte nakomen door de nabestaanden gerechtigheid te geven?

Als er binnen niet al te lange tijd nog een slachtoffer met dezelfde doodsoorzaak wordt aangetroffen, moeten hij en zijn collega Signe Kristiansen hun krachten bundelen. Hoewel Signe nog bezig is met een zaak uit het verleden, besluiten ze direct tot het uiterste te gaan om de waarheid te achterhalen. Er staan namelijk levens op het spel…

‘Een spannende detective over moordzaken en cold cases.’ emNBD

Over Hoogzomer:

‘Het is nogal een opgave om een thrillerdebuut dat wereldwijd in de vijfsterrencategorie is gevallen te evenaren. En toch is dat gelukt!’ De Telegraaf
Verder lezen

Aggie's winkeltje uit Haarlem

particulier

Logo Aggie's winkeltje

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Faber, Kim, Pedersen, Janni - Stikdonker

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aggie's winkeltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aggie's winkeltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aggie's winkeltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aggie's winkeltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aggie's winkeltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.