Raymond Kool - Lance Op Z'N Best

Schrijver:
Titel: Lance Op Z'N Best
ISBN: 9789045302492
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zo wint 'bergkoning' Marcel Wüst in de bolletjestrui een massasprint en schrijft Tom Boonen met dank aan cabaretier Hans Teeuwen een Touretappe op zijn naam. Frankrijk leeft op als Laurent Jalabert wint op de nationale feestdag, Richard Virenque zich onsterfelijk maakt als recordbergkoning en de jonge Thomas Voeckler met een ongelooflijke strijdlust zijn gele trui verdedigt.

'Der Jan' Ullrich verslaat Armstrong in een heus Terminator-gevecht tegen de klok, terwijl Bram de Groot ondanks teleurstellingen zijn hart aan de Tour verpandt. De Bask Iban Mayo zet op de immens populaire l'Alpe d'Huez zijn naam onder die van Joop Zoetemelk en Tyler Hamilton speelt met een gebroken sleutelbeen de hoofdrol in een Amerikaans filmdrama.

Lance op z'n best geeft de lezer een kijkje in de keuken van de hedendaagse Tour de France en is de perfecte opwarmer voor de komende editie.

Raymond Kool is journalist. Sinds 2000 schrijft hij tijdens de Tour de France dagelijks verhalen. In 2004 debuteerde hij met de verhalenbundel Lance en de rest, waarover het tijdschrift Sport International schreef: 'Mooie Tourverhalen gaan vaak over het verleden. In Lance en de rest gaat het nu eens over mooie Tourverhalen van wat recenter datum. Makkelijk leesbaar, leuk en herkenbaar.'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raymond Kool - Lance Op Z'N Best