Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Del Fabbro, Vanessa - Een plaats om te blijven

Schrijver:
Titel: Een plaats om te blijven
Uitgever: Mozaiek
Bijzonderheden: 365pp
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vanessa Del Fabbro: Een plaats om te blijven

Zodra tv-verslaggeefster Monica Brunetti het stadje Lady Helen binnenrijdt, is ze verkocht. Deze parel aan de westkust van Zuid-Afrika, die bijna schuilgaat onder de weelderige bougainvillea, lijkt een paradijsje vergeleken bij haar woonplaats Johannesburg. Als Monica dus de kans krijgt om redacteur te worden van Lady Helens enige dagblad, grijpt ze die met beide handen aan.
Met haar twee geadopteerde zoontjes en haar huishoudster verhuist ze op stel en sprong - en verruilt daarmee de problemen van de grote stad met die van dit kleine kustplaatsje. Maar zo sprookjesachtig als dit dorpje op het eerste gezicht lijkt, is het niet.
De bewoners van Sandpiper Drift, een rustige wijk vlak bij de baai, dreigen uit hun huizen te worden gezet. Een rijke grootgrondbezitter wil op die plaats een golfterrein aanleggen en schuwt geen middel om zijn zin door te drijven...
Verder lezen

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.