Roos, H. de - De Kameleon in de storm (Z)

Schrijver:
Titel: De Kameleon in de storm (Z)
Uitgever: Kluitman, Alkmaar
Bijzonderheden: 122pp
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Kameleon in de storm,
 
Iedereen in het dorp en op het meer kent de jongens van Klinkhamer, Hielke en Sietse, de stoere schippers van de ''Kameleon''. Ze zijn immers altijd op het water met hun sterke boot en als het even kan, helpen zij graag als een zeiler vastzit, of als er wat anders gebeurt! En het gaat hun niet om een beloning, oh nee ! De jongens luisteren een gesprek af tussen de rijke boer Twijnstra, die altijd meer wil hebben en ook nu weer landhonger heeft, en Tjalling Boonstra, die eigelijk nooit iemand kwaad doet. Hielke en Sietse vertrouwen die twee niet en ze gaan met hun geheim naar Zwart, die er ook het zijne van denkt! Wanneer de schuur van Bruinsma in brand staat, rukt het hele dorp uit om de brand te blussen. Alle dorpsbewoners zijn paraat. Zwart, de veldwachter, spuit ook mee, maar blijkt een brandweerman zonder vooruitzichten. neen, hij kan zich beter met zijn politiezaken bemoeien. Dat doet hij goed, want er zit maar een vreemd luchtje aan de grote brand bij Bruinsma! Intussen maakt het hele dorp zich op, om de burgemeester, die met pensioen gaat, een prachtig afscheidscadeau te geven. De burgemeester is er heel blij mee en biedt op zijn beurt het dorp een geschenk aan. Op het moment, dat dit plaatsvindt, moet iedereen hartelijk lachen, want die malle Gerben Zonderland heeft weer wat uitgehaald, waarover iedereen in het dorp nog lang zal napraten. Oh,oh, dat is er toch eentje!
 
Verder lezen

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roos, H. de - De Kameleon in de storm (Z)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenkamer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenkamer
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    De Boekenkamer
    Kamer van Koophandel nummer: 90057112
    NL865197258B01
    www.deboekenkamer.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenkamer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenkamer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenkamer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.