Heide, Willy van der - 01 Avonturen in de Stille Zuidzee

Schrijver:
Titel: 01 Avonturen in de Stille Zuidzee
Uitgever: De Eekhoorn, Harderwijk
Bijzonderheden: 187pp
Beschikbaar: 503 exemplaren
Prijs: € 1,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bob Evers 01: Avonturen in de Stille Zuidzee,


Jan Prins en Arie Roos mogen als beloning voor hun goede HBS-rapport, een zeereis maken naar Amerika op een nieuwe boot van de Rederij Roos. Bob evers, de zoon van een Amerikaanse zakenrelatie van pa Roos, die juist in Holland logeert, mag de reis ook meemaken. Tussen Jan, Arie en Bob groeit een hechte vriendschap. Leergierig als zij zijn willen zij alles van het schip en de bemanning weten, genieten van de schitterende reisverhalen door de kok verteld, worden door matrozen voor de mal gehouden, doch met dit alles genieten zij volop.Maar alles blijft niet even mooi, er komen ook angstige uurtjes. In de Stille Zuidzee maken zij een geweldige storm mee, lijden schipbreuk en kunnen zich op het nippertje redden in een reddingsboot. Uiteindelijk worden zij door een Amerikaanse boot opgepikt, doch aan boord daarvan blijkt muiterij te zijn uitgebroken. Ze worden als gevangenen behandeld en moeten hard werken, maar in een gevecht met de muiters en de bemanning van een geënterd zeiljacht weten zij te ontkomen en stranden tenslotte op een klein onbewoond eiland, waar nieuwe avonturen beginnen…
Verder lezen

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heide, Willy van der - 01 Avonturen in de Stille Zuidzee

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenkamer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenkamer
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    De Boekenkamer
    Kamer van Koophandel nummer: 90057112
    NL865197258B01
    www.deboekenkamer.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenkamer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenkamer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenkamer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.