Klink , J. J. C. van der . & B. Terluin . [ isbn 9789031337927 ] 4223

Schrijver:
Titel: Psychische Problemen en Werk . ( Handboek voor een activerende begeleiding door huisarts en bedrijfsarts . ) Gezondheid en werk zijn belangrijke pijlers van levensgeluk, waartussen een natuurlijke wisselwerking bestaat. Wanneer iemand privé niet -
ISBN: 9789031337927
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum . ( Alleen er wel een met een witte sticker afgeplakt naam in het schutblad geschreven . )
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft en bijna in als nieuwe staat - 4223 - 1e dr 2005 - 5r6 p - 1860 gr - 17,7x24,6 cm
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- niet lekker in zijn vel zit, heeft dit een ongunstige weerslag op zijn werk. En wanneer het op het werk niet lekker loopt, heeft dit vaak gevolgen voor de stemming thuis.Bij werkende mensen zijn psychische problemen daarom altijd verweven met zowel de privé–situatie als de werksituatie. Het ligt dan ook voor de hand dat de bedrijfsarts en de huisarts samen deze patiënten begeleiden. Samenwerken betekent werken vanuit een gezamenlijk plan. In dit boek beschrijven bedrijfsartsen, huisartsen en specialisten de uitgangspunten van zo"n plan.Een van die uitgangspunten is dat de patiënt verantwoordelijkheid voor zijn herstel neemt: er wordt een actieve houding van hem verwacht. Patiënten zijn de greep op hun leven kwijt en het gaat erom dat ze dat houvast terugkrijgen.Dit boek laat zien dat dit het beste gaat in de omgeving waar die problemen spelen. Hoe langer een patiënt uit zijn werksituatie wegblijft, hoe moeilijker het wordt wederzijdse weerstanden te overbruggen. De beschreven behandelingen zijn er dan ook op gericht de patiënt zo snel mogelijk, in deeltijd, weer in het arbeidsproces te laten meedraaien. De omgeving wordt daarbij mede verantwoordelijk gehouden voor het herstelproces. Dit boek beschrijft hoe de huisarts en de bedrijfsarts hierbij een ondersteunende rol kunnen spelen voor respectievelijk de privé–omgeving en de werkomgeving.Aan dit boek hebben huisartsen, bedrijfsartsen en specialisten meegewerkt. Het geheel van hun bijdragen toont aan hoe vruchtbaar een actieve samenwerking aan de hulpverleningskant kan zijn. De heldere inzichten en verfrissende ideeën vormen dan ook een bron van inspiratie voor iedereen die werkende mensen begeleidt bij het oplossen van psychische problemen. Door zijn volledigheid is deze uitgave bovendien een waardevol handboek voor elke professional op het gebied van psychisch herstel en reïntegratie.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klink , J. J. C. van der . & B. Terluin . [ isbn 9789031337927 ] 4223 - Psychische Problemen en Werk . ( Handboek voor een activerende begeleiding door huisarts en bedrijfsarts . ) Gezondheid en werk zijn belangrijke pijlers van levensgeluk, waartussen een natuurlijke wisselwerking bestaat. Wanneer iemand privé niet - Klink , J. J. C. van der . & B. Terluin . [ isbn 9789031337927 ] 4223 - Psychische Problemen en Werk . ( Handboek voor een activerende begeleiding door huisarts en bedrijfsarts . ) Gezondheid en werk zijn belangrijke pijlers van levensgeluk, waartussen een natuurlijke wisselwerking bestaat. Wanneer iemand privé niet -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.