Piët - Emotiemanagement

Schrijver:
Titel: Emotiemanagement
ISBN: 9789025424367
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Emotiemanagement is voor bedrijven een voorwaarde, want emoties hebben invloed op het welslagen van een onderneming. Emotiemanagement bepaalt per definitie het karakter van beroepen als crisismanager, brandweerman, verpleegkundige en andere hulpverleners, maar het vormt ook de kern van het werk van journalisten, reclamemakers, productontwikkelaars en makelaars. Zelfs de secretaresse en de directeur besteden er veel tijd aan, ook al staat het niet in hun functieomschrijving.

Emotiemanagement moét, zowel in organisatorisch verband als op individueel niveau. Emoties richten grote schade aan als zij onderschat worden, maar juist die mensen die meester zijn over hun emoties, schoppen het ver.

De psychologe Piët beschrijft in dit boek dit nieuwe begrip 'emotiemanagement'. Met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk in en rond het werk loodst zij de lezer aan de hand van wetenschappelijk onderzoek door de wereld van reclame, crisiscommunicatie, productontwikkeling en organisatieveranderingen. Ook geeft zij de lezer praktische adviezen voor het omgaan met emoties bij het maken van carrière.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Piët - Emotiemanagement