Maria Remmerswaal, Maria Remmerswaal - 20 x logeren en wandelen

Schrijver:
Titel: 20 x logeren en wandelen in Nederland
ISBN: 9789058978523
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een weekendje pure ontspanning voor de actieve levensgenieter Na het succes van Vlaanderen en de Ardennen, nu een gids over Nederland. 20 x suggesties voor plaatsen waar je heerlijk kunt logeren en bovendien ook nog eens kunt wandelen. Per gebied zijn er twee of drie wandelingen uitgezet in verschillende, voor Holland zo kenmerkende landschappen. Daarbij worden twee stijlvolle en aantrekkelijke logeeradressen voorgesteld, waar verwennen op de eerste plaats komt. Met adressen en andere nuttige informatie. Van de hotels of B&B's worden foto's van het interieur getoond. Met bezienswaardigheden in de omgeving en markante landschapskenmerken. De wandelingen zijn zo opgezet dat ze naar believen verkort of verlengd kunnen worden voor de meer of minder geoefende wandelaar.
Wandelen, van de natuur genieten, een paar dagen weg in eigen land én heerlijk verwend worden in een bed&breakfast of hotel. Dat is het recept van de serie '20x', waarin ervaren wandelaars routes hebben uitgezet die alle beginnen vanaf een comfortabel logeeradres. Dé manier om Nederland te ontdekken en even tot jezelf te komen. Pim Verver en Marja Kerst (Travelingo, Leiden), ervaren reisfotograaf en -auteur, zijn thuis in de wereld van accommodaties in Nederland. Voor deze gids beschrijven zij twintig gastvrije adressen die de wandelaar meer bieden dan een slaapplaats alleen. Van een hotel vol boeken en een 18e-eeuwse woonboerderij tot een statig landhuis en een B&B dat wordt gerund door een bevlogen bloemsierkunstenaar. De adressen zijn telkens per twee gebundeld in tien bijzondere wandelgebieden. Maria Remmerswaal, wandel- en fietsexpert, heeft in deze gids twintig prachtige wandelingen uitgestippeld in de mooiste wandelgebieden van Nederland. De routes liggen verspreid door heel Nederland in tien heel verschillende gebieden. Vanzelfsprekend lopen de routes zoveel mogelijk door de natuur, op plekken waar je enkel als wandelaar kunt komen. Van een tocht langs kerkjes en wierden in het Groninger Hogeland tot het afwisselende heuvellandschap van Zuid-Limburg.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maria Remmerswaal, Maria Remmerswaal - 20 x logeren en wandelen in Nederland