Warme Voorgerechten

Schrijver:
Titel: Warme Voorgerechten
ISBN: 9783829009461
Uitgever: Konemann
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit deel van Eurodélices maakt u aan de hand van zo'n 150 recepten voor warme voorgerechten een rondreis door het gastronomisch zo veelzijdige Europa. In dit unieke kookboek zijn speciaal uitgekozen recepten van niet minder dan 81 topkoks uit 13 landen bij elkaar gebracht, waarbij u ook kennis maakt met diverse regionale specialiteiten.
In de reeks Eurodélices ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van het Avondland, dat de heerlijkste warme voorgerechten verenigt. Of het nu polenta met ricotta betreft, amandel-roomsoep of Brussels lof met ganzenlever - bij de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden; van de eetlust opwekkende soepen tot voedzame visgerechten. We treffen simpele, snelle gerechten aan, maar evengoed de meest geraffineerde tafelgeneugten.
De in Eurodélices - WARME VOORGERECHTEN verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Warme Voorgerechten