Bakels, F.B. - Uitzicht / druk 1

Schrijver:
Titel: Uitzicht / druk 1
ISBN: 9789010047915
Taal: Nederlands
Uitgever: ReedBusiness, 1984
Bijzonderheden: 256pp, paperback
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Bakels, schrijver van het indrukwekkende Nacht und Nebel geeft in dit boek een korte samenvatting van NuN en daarnaast een overzicht van kampervaringen van vrienden en bekenden. De zeer positieve lessen daaruit zijn doordesemd van een christelijk-humanitaire, niet kerkgebonden visie. De oorzaken van de verloedering ziet Bakels vooral in de ontkerstening; de grote bedreiging voor het westen schuilt volgens hem in de dictatoriale en agressieve Sovjet-Unie op grond waarvan hij de vredesbeweging naiviteit verwijt. Zonder dat men de auteur in alles navolgt - zullen ongetwijfeld de vele zoekenden en vertwijfelden steun en troost vinden in Bakels' christelijke levensopvatting.

Afmetingen: 22x15x2,4 cm
Gewicht: 450 gr.
Verder lezen

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bakels, F.B. - Uitzicht / druk 1

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:01 en 3:08 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De HobbyBoekenkast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De HobbyBoekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De HobbyBoekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De HobbyBoekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.