Terwen, J.L. - Handwoordenboek Mythologie, editie 1856

Schrijver:
Titel: Handwoordenboek Mythologie, editie 1856
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gelder, Amsterdam
Bijzonderheden: Originele editie 1856, 688 pag
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De orginele uitgave, Nederlandstalig, van het "Handwoordenboek der Mythologie of Fabelkunde van alle Volken, voor Instituten, Gymnasiën en Huiselijk Gebruik".
Deze uitgave is een vertaling uit het Hoogduits door J.L Terwen, uitgegeven in 1856 door G.L. van Gelder, Amsterdam. Met ruim 200 afbeeldingen.
Het boek is 688 pagina's dik, en is alfabetisch ingedeeld van "Aardgeesten" tot en met "Zosim".
Boek is compleet, gebonden, doch de bandomslag is iets beschadigd en wordt met plakband bij elkaar gehouden. Alle pagina's zijn aanwezig.
U kunt bieden vanaf € 15,=. Alleen graag serieuze bieders en biedingen, die ook bereid zijn om bij het hoogste bod hun bod gestand te doen en binnen een week af te rekenen (helaas, der ervaring heeft mij geleerd om deze spelregels te stellen).
Verder lezen

Castellum uit Woerden

particulier

Logo Castellum

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Terwen, J.L. - Handwoordenboek Mythologie, editie 1856 Terwen, J.L. - Handwoordenboek Mythologie, editie 1856 Terwen, J.L. - Handwoordenboek Mythologie, editie 1856 Terwen, J.L. - Handwoordenboek Mythologie, editie 1856

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Castellum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Castellum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Castellum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Castellum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Castellum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.