Katie Hickman, Katie Hickman - De Vogelpoort

Schrijver:
Titel: De Vogelpoort
ISBN: 9789021801162
Uitgever: Sijthoff
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
1599, Constantinopel.
Na een schipbreuk wordt het Engelse meisje Celia Lamprey meegenomen en voorbereid op haar nieuwe bestaan als concubine in de harem van de sultan. Het paleisleven blijkt een labyrint van leugens, en bevat talloze verboden kamers en verborgen kijkgaatjes. De eunuchen en een handvol invloedrijke vrouwen strijden in het geheim om de macht, en Celia zit er middenin.
Maar misschien is er een manier om uit de harem te ontsnappen: door de Vogelpoort.

2008, Istanbul.
Door de vondst van een stukje perkament raakt onderzoekster Elizabeth in de ban van de onbekende Celia en ze reist naar Turkije om haar geschiedenis te reconstrueren. Gaandeweg lijkt Elizabeths leven meer en meer beïnvloed te worden door Celia’s vreemde lotgevallen.

`Wat een prachtig verhaal! Dit boek is als een droom waaruit je liever niet wakker zou willen worden.’ Merit Roodbeen, boekhandel Roodbeen (Nijkerk)

`Zie de kleuren, voel het broeien, hoor de geheimen, ruik de ander, proef het gif. De Vogelpoort is een heel beeldende roman, die ik met veel plezier gelezen heb.' Marion van Schaick, boekhandel H. de Vries (Haarlem)

`De Vogelpoort is een verrukkelijke roman, met veel lagen, levendige beschrijvingen en een fascinerend verhaal; vol kleuren, taferelen, geuren van Constantinopel in de zestiende eeuw. Tegelijkertijd is het verhaal snel, pakkend, complex en enorm bevredigend.’ Joanne Harris, auteur van Chocolat
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Katie Hickman, Katie Hickman - De Vogelpoort