Loes den Hollander - Voorbedacht

Schrijver:
Titel: Voorbedacht
ISBN: 9789461094933
Uitgever: de Crime Compagnie
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 10,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Voorbedacht' is geschreven door Loes den Hollander. Het verhaal draait om de hoofdpersoon, Ellen Smit, een succesvolle zakenvrouw die haar leven goed op orde lijkt te hebben. Ze heeft een goede baan, een fijn huis en een lieve man. Maar achter deze ogenschijnlijke perfectie schuilt een duister geheim.

Op een dag wordt Ellen wakker en ontdekt ze dat haar man is verdwenen. Ze gaat op zoek naar hem, maar al snel blijkt dat hij niet zomaar is vertrokken. Er is iets gruwelijks gebeurd. Terwijl de politie een onderzoek start, wordt Ellen geconfronteerd met haar eigen verleden. Ze wordt geplaagd door herinneringen aan een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd, die ze altijd heeft proberen te verdringen.

Terwijl Ellen worstelt met haar verleden, wordt ze ook geconfronteerd met de harde realiteit van het heden. Ze komt erachter dat haar man een geheim leven leidde en dat hij niet de persoon was die ze dacht dat hij was. Langzaam maar zeker begint Ellen te beseffen dat ze haar man misschien wel nooit echt heeft gekend.

Terwijl het onderzoek naar de verdwijning van haar man vordert, wordt Ellen steeds meer betrokken bij de zaak. Ze ontdekt dat er meer mensen zijn die iets te verbergen hebben en dat niets is wat het lijkt. Ze wordt gedwongen om haar eigen angsten onder ogen te zien en de confrontatie aan te gaan met de waarheid.

'Voorbedacht' is een spannende psychologische thriller waarin de lezer wordt meegesleept in de duistere wereld van Ellen Smit. Het boek combineert spanning en mysterie met een diepgaande verkenning van de menselijke psyche. Loes den Hollander weet de lezer constant op het verkeerde been te zetten en houdt de spanning tot het einde toe vast.

Het boek behandelt thema's als schuld, verlies en de zoektocht naar identiteit. Het laat zien hoe gebeurtenissen uit het verleden ons kunnen blijven achtervolgen en hoe we soms gedwongen worden om de waarheid onder ogen te zien, hoe pijnlijk die ook kan zijn.

'Voorbedacht' is een meeslepende thriller die de lezer vanaf de eerste pagina in zijn greep houdt. Het is een boek dat je niet kunt wegleggen en dat je nog lang bij zal blijven. Loes den Hollander bewijst met dit boek opnieuw dat ze een meester is in het creëren van spanning en het neerzetten van intrigerende personages.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loes den Hollander - Voorbedacht