Aj Pearce - Dear Mrs. Bird

Schrijver:
Titel: Dear Mrs. Bird
ISBN: 9781982101107
Uitgever: Scribner Book Company
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 17,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dear Mrs. Bird is een roman geschreven door AJ Pearce. Het verhaal speelt zich af in Londen tijdens de Tweede Wereldoorlog en volgt het leven van de jonge Emmeline Lake.

Emmeline, ook wel Emmy genoemd, droomt ervan om oorlogscorrespondent te worden. Ze solliciteert naar een baan bij een krant, maar per ongeluk belandt ze bij een tijdschrift genaamd Women's Friend. In plaats van spannende oorlogsverhalen te schrijven, wordt ze aangenomen als assistent van de strenge en conservatieve adviescolumniste Mrs. Henrietta Bird.

Mrs. Bird heeft echter een strikte lijst met onderwerpen waar ze geen advies over wil geven, zoals ongepaste relaties en persoonlijke problemen. Emmy, die een groot hart heeft en graag mensen wil helpen, kan het niet laten om sommige van deze brieven te lezen en te beantwoorden, ondanks de waarschuwingen van Mrs. Bird.

Terwijl Emmy de brieven beantwoordt, komt ze in contact met vrouwen die worstelen met verschillende problemen, variërend van liefdesverdriet tot eenzaamheid en angst. Ze probeert hen op haar eigen manier te helpen, met medeleven en begrip. Maar wanneer Mrs. Bird erachter komt wat Emmy doet, is ze woedend en dreigt ze haar te ontslaan.

Ondertussen wordt Londen steeds meer getroffen door de oorlog. Emmy en haar beste vriendin Bunty moeten omgaan met luchtaanvallen, voedselrantsoenering en het verlies van geliefden. Maar ondanks de moeilijkheden blijft Emmy vastberaden om anderen te helpen en een positieve invloed te hebben in een tijd van chaos en verdriet.

Dear Mrs. Bird is een hartverwarmende en humoristische roman over vriendschap, moed en de kracht van medeleven. Het boek werpt een licht op de uitdagingen en de veerkracht van vrouwen tijdens de oorlog, en laat zien hoe zelfs kleine daden van vriendelijkheid een groot verschil kunnen maken.

AJ Pearce weet de sfeer van Londen tijdens de oorlog goed neer te zetten, met levendige beschrijvingen van de stad en de mensen die erin leven. De personages zijn goed ontwikkeld en hebben elk hun eigen unieke stem. Emmy is een charmante en inspirerende hoofdpersoon, die ondanks haar eigen angsten en onzekerheden altijd klaarstaat om anderen te helpen.

Dear Mrs. Bird is een ontroerend en meeslepend verhaal dat de lezers zal laten lachen, huilen en nadenken over de kracht van vriendschap en medeleven, zelfs in de donkerste tijden. Het is een boek dat je niet snel zult vergeten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.