Ietje Liebeek-Hoving - Bloem Van Je Hart Omnibus

Schrijver:
Titel: Bloem Van Je Hart Omnibus
ISBN: 9789059770300
Uitgever: Zomer & Keuning familieromans
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De zeventienjarige Dorijn staat in Mijn zuster Nadia in de schaduw van haar oudere zus Nadia. Natuurlijk is ze jaloers, maar tegelijkertijd houdt ze veel van haar zus. Wanneer Nadia overlijdt, gaart het met het gezin bergafwaarts en ziet Dorijn het als haar opdracht om Nadia's plaats in te nemen. De echt Dorijn lijkt te zijn verdwenen, totdat een jeugdvriend de impasse doorbreekt.
Als Melchior Waldo plotseling sterft, is iedereen ontroostbaar: vader Sietse en verloofde Robien vinden zich gedragen door de liefde van God, maar moeder Maaike verkeert in een shock. Ook zus Roosmarijn is volledig uit balans en kleine Willemijn duikt onder in heer eigen wereldje. Is er ooit een antwoord op geweld in Bloemen in de nacht?
De brand in het studentenhuis waar Jade Fortuyn woont, heeft ze overleeft, maar ze liep wel een schedelbasisfractuur op en lag lange tijd in coma. Als ze bijkomt, blijkt ze niet meer te weten wie ze is: haar jeugd, haar verloofde en studie - alles is blanco in haar geest.
Op zoek naar haar herinneringen moet Jade, tijdens haar revalidatie bij haar ouders vechten voor haar geestelijke herstel. In Meer dan een naam gaat ze op weg naar een nieuw leven met nieuwe inhoud.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ietje Liebeek-Hoving - Bloem Van Je Hart Omnibus