Dav Pilkey - Kleine Karels tekenclub 3 - Per ongeluk expres

Schrijver:
Titel: Kleine Karels tekenclub 3 - Per ongeluk expres
ISBN: 9789464530360
Uitgever: Condor
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 15,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Naomi weet wat ze wil worden als ze later groot is: rijk! Haar broertje Melvin denkt dat dat wel moet lukken. Vol zelfvertrouwen stuurt hij de strips van de tekenclub naar een uitgeverij. Zo gaan ze vast bakken geld verdienen. Maar wat nou als de uitgever de verhalen niet goed genoeg vindt? Moet je het blijven proberen? Kun je beter stoppen met tekenen? Of moet je toch gewoon blijven maken waar je blij van wordt?

Een knotsgek, inspirerend en hartverwarmend verhaal. Met wederom talloze mini-strips van de kikkertjes, gemaakt met potlood, klei, foto’s en ander verrassend materiaal. Zoals altijd vrolijk vertaald door Tjibbe Veldkamp.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.