Sarah Moran, Onbekend - Buitenaardse kunst

Schrijver:
Titel: Buitenaardse kunst
ISBN: 9789062489848
Uitgever: Zuid Boekprodukties
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Buitenaardse kunst is een geïllustreerd overzicht van mysterieuze kunstuitingen die op aarde te vinden zijn. Is het mogelijk dat buitenaardse wezens al sinds duizenden jaren allerlei kunstwerken -van reusachtige stenen monumenten tot verfijnde kleine beeldhouwwerken- op onze planeet hebben vervaardigd?
Buitenaardse kunst is het eerste boek met volop beeldmateriaal van de overtuigendste bewijzen van een buitenaardse interventie. Door middel van verbazingwekkende voorbeelden van onverklaarbare kunstuitingen werpt het de traditionele historische visie omver. Hoe konden primitieve mensen tempels en piramiden bouwen die complex op de sterren betrokken waren? Beheersten de oude Egyptenaren de kunst van de levitatie? Zijn de grote vlakten van Nazca een landingsterrein voor buitenaardse ruimteschepen? In dit boek zijn de bewijzen te vinden. Onthult de omvang van het buitenaardse bezoek aan de aarde en toont symbolische verbanden tussen mysterieuze plaatsen van vroeger en nu. Onderzoekt kunst uit de oudheid die onmogelijk alleen door mensen kan zijn voortgebracht. Gaat in op buitengewone technologische en bouwkundige prestaties die de gangbare visie op de oude geschiedenis weerleggen. Bevat schitterend fotomateriaal waaruit de mysterieuze schoonheid van onder meer graancirkels, de lijnen van Nazca en kristallen schedels naar voren komt.

Buitenaardse kunst geeft een fascinerend, beeld van de intrigerendste artistieke en bouwkundige mysteries ter wereld. In dit boek wordt de traditionele visie in twijfel getrokken. De auteur oppert dat wellicht in de oudheid astronauten onze planeet aandeden. Zij lieten kunstwerken achter of hielpen oude culturen bij het vervaardigen ervan.
Volgens onderzoekers als Erich von Däniken, die als eerste dergelijke theorieën publiceerde, hebben buitenaardse wezens misschien de aarde herhaaldelijk bezocht. In dit boek is het opvallendste bewijsmateriaal van buitenaardse tussenkomst in ons verre verleden bijeen gebracht. Tevens kom de vraag aan de orde of de kunstwerken aanwijzingen bevatten voor een op handen zijnde terugkeer van de geheimzinnige ruimtewezens.
Hoe sceptisch u ook bent, na lezing van dit boek zult u anders gaan denken over hoogontwikkelde oude beschavingen, bezoekers uit de hemel en lang vergeten technische kennis. Met is tijd om de Oude geschiedenis in een geheel nieuw perspectief te gaan bezien. Dit boek stelt u daartoe in staat.

Sarah Moran is journaliste. Zij studeerde aan de gemeentelijke universiteit van Londen. Ze is gespecialiseerd in paranormale onderwerpen en zat in de redactie va n drie tijdschriften op dit gebied. Ook trad ze op als adviseuse voor televisie en dagbladen. Momenteel werkt ze als freelancer voor diverse publicaties. Ze houdt er met name van opvallende en buitengewone mensen te interviewen. Mevrouw Moran, die woont aan de rand van New Forest in Engeland, verricht daar research voor haar tweede boek.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sarah Moran, Onbekend - Buitenaardse kunst Sarah Moran, Onbekend - Buitenaardse kunst