Hans Stolp - De weg naar liefde

Schrijver:
Titel: De weg naar liefde
ISBN: 9789025903107
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: Als nieuw - paperback mooi exemplaar
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De liefde, zegt Hans Stolp, is een onverwoestbare kracht, de sterkste kracht in het hele universum. In zijn boek beschrijft hij de weg waarlangs wij mensen tot een dergelijke krachtige liefde kunnen uitgroeien.

Vanouds wordt van de liefde gezegd: hoe meer je ervan geeft, hoe meer je ontvangt. Wanneer je dit op je laat inwerken, komen er vragen op: hoe maak ik mij deze liefde eigen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat zij in mij tot een onverwoestbare kracht wordt? En hoe word ik zo liefdevol dat ik niet moe word van het geven van liefde, maar juist sterker, krachtiger en milder?
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.