Bos Sonia - Kleine Introductie In Transformatie

Schrijver:
Titel: Kleine Introductie In Transformatie
ISBN: 9789075343069
Uitgever: Uitgeverij Personalia
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 21,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het aquariustijdperk heeft ingezet en met de entree van dit tijdperk is het bewustzijn van de mens dertienvoudig geworden. De aquariusmens met zijn dertienvoudig bewustzijn heeft fantastische nieuwe mogelijkheden gekregen. Een voorbeeld hiervan is dat hij niet meer machteloos hoeft toe te zien bij het lijden dat op zijn weg wordt gebracht. In hem is namelijk het vermogen van transformatie vrijgegeven, waarmee het karma dat dit lijden veroorzaakt direct getransformeerd kan worden. Daardoor kan elk mens zijn lijdensweg doorbreken.
De mens zal het vermogen van transformatie nog hard nodig hebben. Het aquariustijdperk zet namelijk in met een tijd van zuivering, waarin de enorme restschuld van karma wordt teruggespiegeld. Dit zou een grote lijdensweg met zich kunnen meebrengen, maar juist daarom is het vermogen van transformatie aan de mens vrijgegeven. Door te gaan transformeren, zal hij het leven van zijn karma kunnen bevrijden, zodat dit niet in een lijdensweg hoeft te worden omgezet.
Dit boekje wil voor u een kleine handleiding zijn. Niet slechts in wát transformatie is, maar ook hoe u ermee kunt werken. Hierdoor kunt u zonder angst uw toekomst tegemoet gaan, want na het lezen van dit boek zult u begrepen hebben hoe u meester over u lot kunt worden!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bos Sonia - Kleine Introductie In Transformatie