Dolf Jansen - Een stopnaald in maillot

Schrijver:
Titel: Een stopnaald in maillot
ISBN: 9789060056974
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: Goed - Ongelezen maar wat vlekken op snede.
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dolf Jansen is cabaretier (Lebbis & Jansen), columnist, schrijver, radiomaker (Spijkers met koppen, Leuk is anders) en hardloper. 2 uur, 30 minuten en 1 seconde kostte het hem de editie 2001 van de marathon van Rotterdam te lopen. Naast zijn hectische bestaan in de wereld van radio, televisie en cabaretpodia, weet Dolf Jansen altijd tijd te vinden om te lezen en zijn favoriete sporten te volgen: voetbal, korfbal, bowling, schaken, wielrennen. Hij is niet alleen een passief bewonderaar: hij schrijft er lenige en recordbrekende columns en verhalen over. Natuurlijk blijven zijn mooiste, meest bevlogen woorden gereserveerd voor de moeder aller sporten: het lopen. Zonder zijn dagelijkse looptraining is Dolf Jansen niet te genieten. Met die dagelijkse kilometers in de benen is hij zoals u hem aantreft in dit boek: een sportieve en artistieke duizendpoot.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.