K. Krijnen - Waarom gedraag ik me anders

Schrijver:
Titel: Waarom gedraag ik me anders
ISBN: 9789055991068
Uitgever: Andromeda, Uitgeverij
Bijzonderheden: Als nieuw - paperback mooi exemplaar
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom gedraag ik me anders´ is een vraag die veel mensen zich stellen. Ze hebben het gevoel dat ze zich anders gedragen dan anderen. Veel vaker is het echter de omgeving die het afwijkende gedrag opmerkt. Meestal is er daarbij niets aan de hand. Afwijkend gedrag kan echter ernstiger vormen aannemen. Het kan uitmonden in Borderline-syndroom of in ADHD.
Gedragswetenschapper Kees Krijnen beschrijft in dit boek waar afwijkend gedrag door ontstaat. Volgens hem ontstaat dit in de vroegste jeugd. Bij weinig of geen begeleiding en het ontbreken van structuur of bij het niet herkennen en erkennen van afwijkend gedrag kan dit uitmonden in een syndroom.
Kees Krijnen legt uit hoe je dit gedrag vroegtijdig bij jezelf of anderen kunt herkennen en wat je kunt doen om erger te voorkomen. Hij vertelt hoe je met jezelf om moet gaan als je afwijkend gedrag herkent en hoe de partner of de omgeving met mensen die afwijkend gedrag vertonen om kunnen gaan. Borderline en ADHD is momenteel een groter probleem dan velen denken. ëWaarom gedraag ik me anders´ is een duidelijk boek over zich anders gedragen en biedt duidelijke oplossingen aan.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.