Loon, Paul van - In de greep van de duisternis (Duisterlingen #

Schrijver:
Titel: In de greep van de duisternis (Duisterlingen #1)
ISBN: 9789066921658
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijsen
Bijzonderheden: 1996, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Op Walpurgisnacht (30 april) gaat de donkere winter over in de lente. Volgens de oude legenden deden de krachten van de duisternis een laatste, wanhopige poging om het oprukkende licht te verslaan. Doden klauwden zich omhoog uit hun graven, hongerige geesten zwierven die nacht vrij rond.
Een baby die op deze nacht geboren werd, moest wel over magische gaven beschikken. Daar was iedereen het over eens. Maar als zo'n baby nu eens precies te middernacht werd geboren? Precies op de grens van licht en duisternis? Aan wiens kant zou dit kind dan staan?

Kim, Bas en Tosca worden op Walpurgisnacht geboren. Om 24:00 uur. Ieder op een andere plek in dezelfde stad. En niet zonder problemen...

Duisterlingen is een serie griezelboeken waarin drie kinderen ontdekken dat ze dezelfde 'kennis' hebben: de Mentor, de zwarte griezel. Hoe komen ze ooit van hem af?
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loon, Paul van - In de greep van de duisternis (Duisterlingen #1)