Jacqueline van Roekel - Luchtbel

Schrijver:
Titel: Luchtbel
ISBN: 9789082275308
Uitgever: van Roekel Publishing
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 34,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een jong gezin emigreert naar Denemarken. Zoals veel Nederlanders begint deze familie vol goede moed aan een nieuwe toekomst in de melkveehouderij. De crisis is dan nog ver weg, en van swaps heeft dan nog niemand gehoord.

De boerderij loopt goed. Totdat jaren later blijkt dat het gezin vastzit aan een zeer risicovolle speculatieve lening, de zogenaamde swaps. Als zij zich hiertegen proberen te verzetten, worden ze in toenemende mate onder druk gezet door de bank. Jarenlang.

In haar roman luchtbel schrijft Jacqueline van Roekel over hun leven in een nieuw land, het leven op de boerderij, en over hun dochter die wordt gepest op school. Vervolgens omschrijft Jacqueline op indringende wijze hoe haar gezin te maken kreeg met de bedreigingen van de bank. Haar man ziet zijn droom in duigen vallen en raakt in een burn-out. Ondanks positieve bedrijfsresultaten nemen ze een moedig en radicaal besluit. Met ingrijpende gevolgen.

Jacqueline van Roekel wil met haar roman een lans breken voor de stille schaamte die er heerst. ''Ik ben de schaamte inmiddels voorbij''. Met haar boek belicht zij de menselijke zijde van een groot en actueel probleem in de Deense maatschappij. Een persoonlijk verhaal, te bizar voor woorden, over het grote taboe van Denemarken.

Het boek luchtbel is inmiddels zowel in Nederland als in Denemarken uitgegeven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacqueline van Roekel - Luchtbel