Wim Tijhaar, Gerard Minnaar - Bedrijfseconomie MBA

Schrijver:
Titel: Bedrijfseconomie MBA
ISBN: 9789001713522
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 12,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De MBA-opleiding, zoals geëxamineerd door de Associatie vanaf januari 2013, bestaat uit de volgende onderdelen: Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Belastingwetgeving en Financiële rapportage & Analyse. Voor al deze vakken biedt Noordhoff de student een compleet pakket om zich optimaal voor te bereiden op de examens. Op www.mba.noordhoff.nl vindt u alle informatie over deze methode.

Bedrijfseconomie MBA geeft een inleiding in het vak bedrijfseconomie. Het boek sluit volledig aan bij de vernieuwde eisen van de opleiding MBA van de Associatie voor Praktijkexamens, zoals geëxamineerd vanaf januari 2013. Met een aantal nieuwe onderwerpen zoals IFRS en de Balanced Scorecard, is de opleiding, sinds een aantal jaren, nóg meer gericht op de beroepsprofielen binnen de financieel economische beroepen. Daardoor is het boek ook zeer geschikt als inleiding in het hbo.

Het theorieboek is zeer toegankelijk geschreven, waarbij de theorie wordt verlevendigd door voorbeelden, cases en 'berichten uit de pers’. Voorts wordt veel aandacht besteed aan de verwerking van de stof en bevat het boek alle opgaven die nodig zijn voor de kennisopbouw vanaf het basisniveau tot en met het examenniveau.

Naast de opgaven in het theorieboek is een complete examentraining ontwikkeld: Bedrijfseconomie MBA Examentraining. Hiermee kan de student al zijn kennis toepassen en toetsen. De opgaven zijn voorzien van een uitgebreide toelichting, tips en daar waar nodig herhaling van de betreffende theorie. De uitwerkingen van de examentraining zijn gebundeld in Bedrijfseconomie MBA Uitwerkingen.

Kortom: een zeer complete methode voor zowel de MBA-opleiding als het hbo.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wim Tijhaar, Gerard Minnaar - Bedrijfseconomie MBA