Dekker, Hans - Kleine orchideeëngids voor boven de grote rivier

Schrijver:
Titel: Kleine orchideeëngids voor boven de grote rivieren
ISBN: 9789023257288
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gorcum
Bijzonderheden: Nieuw, 2020, kleine hardcover
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
In de Kleine orchideeëngids voor boven de grote rivieren beschrijft Hans Dekker op beknopte wijze alle orchideeënsoorten die in de noordelijke helft van Nederland voorkomen. Duidelijke foto’s van orchideeën maken het herkennen gemakkelijker, evenals een bondige omschrijving van de belangrijkste kenmerken. De gids is ideaal om mee te nemen op wandelingen om zo orchideeën in hun natuurlijke omgeving te herkennen. Hans Dekker (1957) werkt vanaf zijn achttiende in de wereld van natuur en landschap.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dekker, Hans - Kleine orchideeëngids voor boven de grote rivieren Dekker, Hans - Kleine orchideeëngids voor boven de grote rivieren