Thich Nhat Hanh - Adem is bewustzijn

Schrijver:
Titel: Adem is bewustzijn
ISBN: 9789056700355
Uitgever: Asoka
Bijzonderheden: Als nieuw - paperback mooi exemplaar
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Thich Nhat Hanh is niet alleen monnik, dichter, vertelkunstenaar en zenleraar, maar ook een geleerde. Dit boekje bevat een vertaling van één van de oudste boeddhistische teksten, het Anapanasati Soetra, met een uitgebreid commentaar, ook weer gelardeerd met praktische aanwijzingen voor een meer bewust leven van alledag.
Met behulp van zestien, reeds door de Boeddha omschreven ademoefeningen kunnen we het hele gebied van meditatie, concentratie en wijsheid verkennen en ons er in oefenen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.