Manda Scott - Boudica / 1 Droom Van De Arend

Schrijver:
Titel: Boudica / 1 Droom Van De Arend
ISBN: 9789022992777
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: Goed. Paperback. Conditie Goed, heel mooi, bijna als nieuw, met geen of heel lichte, nauwelijks noemenswaardige sporen van gebruik.
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 5,95 (binnen Nederland)
Meer info:

Miranda Scott verkent een eeuwenoude wereld van druïden, dromers, strijders en hun goden, een wereld waar eer meer waard is dan het leven zelf. We volgen Braeca en haar broer Ban in hun groei tot volwassenheid. Op haar twaalfde doodde het meisje voor het eerst een krijger en was ze getuige van de dood van haar moeder. Op haar eenentwintigste verdedigde ze haar land tegen de invasie van de Romeinen, het machtigste rijk dat ooit had bestaan. Op haar veertigste leidde ze haar volk in een bloedige opstand en liet ze Londen platbranden. Een legende was geboren: Boudica, de eerste koningin van Engeland...
Manda Scott brengt de historische figuur Boudica op meeslepende wijze tot leven in een roman die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Ze schetst een beeld van de tijd dat Engeland zuchtte onder de Romeinse overheersing, een tijd waarin een jonge vrouw van koninklijken bloede wist uit te groeien tot hét symbool van de vrijheidsstrijd.
Ook in andere Europese landen, zoals Frankrijk en Duitsland, is deze tetralogie een groot succes geworden. Tot in Zuid-Amerika aan toe, waar de Boudica-reeks in groten getale wordt verkocht, blijkt Boudica een ongekende aantrekkingskracht op de lezers te hebben.

Verder lezen

Boekhandel Moos uit Weesp

zakelijk

Logo Boekhandel Moos

Verzendkosten:
Brievenbuspakje in Nederland:
€ 3,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl naar een huisadres (of als u wenst ophalen bij een PostNL,even aangevend dan) in Nederland:
€5,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl naar een huisadres in België : €8,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl Parcelshop naar een huisadres in Duitsland : €9,25 inclusief BTW.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Manda Scott - Boudica / 1 Droom Van De Arend