Liesbeth Hop, L. Hop - Uw Klant Is Ook Maar Een Mens

Schrijver:
Titel: Uw Klant Is Ook Maar Een Mens
ISBN: 9789043007559
Uitgever: FT Prentice Hall Financial Times
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een ontdekkingsreis naar de authentieke en menselijke waarden van uzelf en uw organisatie. We leven in een snel veranderende en complexe wereld. De 'mens achter de klant' verandert mee. Nadat jarenlang individuele vrijheid en keuzemogelijkheden zijn bevochten, is het nu, zeker bij een tegenvallende economie, tijd om op zoek te gaan naar zinvolle en authentieke verbindingen. Klanten wisselen immers steeds sneller van aanbieder en hun eisen en verwachtingen nemen toe. Mede doordat in de economische wetenschap invloeden uit de psychologie en sociologie zichtbaar worden, beginnen organisaties in te zien dat hun onderscheidende vermogen niet langer ligt in de functionele waarden van hun merk of product, maar meer in de emotionele en menselijke waarden die ze hun klanten kunnen bieden. Emoties beïnvloeden het economische gedrag van mensen. Liesbeth Hop laat zien dat het gaat om bereiken en 'beraken'. Het is niet meer voldoende om het hoofd van de individuele klant te bereiken; het gaat ook om zijn hart. Het boek bevat interviews met Eckart Wintzen, Ina Brouwer, Goos Geursen, Guido Thys en vele anderen.

Liesbeth Hop geldt als een echte pionier in de mediawereld. In 1997 richtte zij Pro Active International op, een internationaal advies- en onderzoekbureau op het gebied van nieuwe media, merken en klanten. Sinds
2001 maakt ze deel uit van de adviescommissie van Superbrands Europe. Sinds 2002 ondersteunt zij organisaties bij het (her)vinden van hun kernwaarden en bij het implementeren van deze waarden in de bedrijfs- en communicatiestrategieën. Zij verzorgt daartoe eigen workshops, trainings- en coachingprogramma's.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liesbeth Hop, L. Hop - Uw Klant Is Ook Maar Een Mens