Marja Krans - Iedereen, behalve jij? Echtscheiding en identitei

Schrijver:
Titel: Iedereen, behalve jij? Echtscheiding en identiteit.
ISBN: 9789083071367
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 14,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is een waardevolle bijdrage voor mensen die te maken krijgen met de onmacht binnen een relatie en daarin te vaak de broodnodige steun missen, waar ze vanuit een kerkelijke context op zouden moeten kunnen rekenen. Er is leven na een echtscheiding. Gescheiden mensen zijn óók kostbaar en waardevol. Zij hebben bovendien veel te bieden vanuit hun levenservaring. De pijn van een scheiding wordt te vaak vergroot met het onrecht van het oordeel: de ander buitensluiten en de maat nemen. Op een confronterende manier maken we in dit boek kennis met levensverhalen van hen, die het onrecht van een echtscheiding meemaakten. Langzaam bekruipt mij het gevoel van schaamte, bij het lezen van deze ervaringen! Marja laat ons in dit boek door verschillende ramen kijken; identiteit vanuit de filosofie, sociologie, theologie en psychologie, steeds weer in verbinding gebracht met de ervaring en beleving van mensen. Dat maakt dit boek tot een uniek werk. Voor mij heeft zij mandaat om juist dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken te belichten. Als je dit boek serieus gaat lezen, mag het oordeel plaatsmaken voor genade en barmhartigheid. Op praktische wijze laat Marja zien hoe de Bijbel niet te hanteren als een wetboek, maar een referentiekader: een kader waarin we een weg mogen ontdekken om onrecht in het leven om te buigen in rechtvaardigheid. Uit de aanbeveling van Hans Groeneboer

Marja Krans (1964) maakte een omkeer in haar leven mee na een persoonlijke ontmoeting met God tijdens haar opleiding aan de PABO. Na een jaar in OM studeerde ze godsdienstwetenschappen in Leuven. Ze is toegepast psycholoog, trainer en supervisor bij haar bedrijf Metanoia training & coaching. Ze is founding mother van PowerParent en als docent betrokken bij de Pastorale Opleiding van het Evangelisch College.

ISBN 9789083071367 / 18,90 / 160 pag. / softcover
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marja Krans - Iedereen, behalve jij? Echtscheiding en identiteit.