Bird, Jo - Natuurlijk paard houden. De praktijk van Natural Hor

Schrijver:
Titel: Natuurlijk paard houden. De praktijk van Natural Horsemanship.
ISBN: 9789052104980
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Natuur, Baarn
Bijzonderheden: Gebonden, 2004, 206 blz. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur is haar hele leven al bezig met paarden en haar filosofie over paardenverzorging is simpel: bekijk het eens door paardenogen. In het voorwoord van Pat Parelli, een autoriteit op het gebied van 'natural horsemanship' komen de uitgangspunten van deze manier van paardenverzorging aan bod. Een dier dat zich goed voelt, zal prettiger in de omgang zijn en meer plezier bieden aan zijn eigenaar. In een logische volgorde komt een aantal onderwerpen aan de orde: relaties tussen paarden onderling, de relatie tussen mens en paard, de stal, de wei, verzorging, harnachement, voeding en natuurlijke geneeswijzen: acupunctuur, chiropractie etc. Het boek is geïllustreerd met vele kleurenfoto's en tekeningen. Een adressenlijst, woordenlijst en register besluiten het geheel. De tekst is helder en prettig leesbaar en voor een groot publiek toegankelijk. De auteur geeft veel informatie zonder 'zweverig' te worden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bird, Jo - Natuurlijk paard houden. De praktijk van Natural Horsemanship.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.