Steve Martin - Grappige en gekke feitjes

Schrijver:
Titel: Grappige en gekke feitjes
ISBN: 9789000389247
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 7,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Tof weetjesboek voor nieuwsgierige 6-jarigen!

Wist je dat de gigantische Argentinosaurus net zo veel woog als 14 volwassen olifanten en zo groot was als een gebouw van 6 verdiepingen? En wist je dat het op Antarctica zo koud kan worden dat als je een kopje kokend water de lucht in zou gooien, het water al in ijs verandert voor het de grond raakt?

Dit boek bevat meer dan 250 bijzondere en bizarre feitjes over alle mogelijke onderwerpen, zoals de aarde, dieren, de ruimte en wetenschap. Elk feitje is voorzien van een grappige zwart-witillustratie van kunstenaar Andrew Pinder die je zelf kunt inkleuren. Gegarandeerd uren leerzaam vermaak voor ieder nieuwsgierig kind van 6 jaar, ook voor minder fanatieke lezers.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.