Huisman, Kerst / Bosker, Fokko / Winters, Willem / Lok, Eelke / Karstk

Schrijver:
Titel: 1000 jaar Friese Wouden (complete serie 'Waar blijft de tijd' - 18 deeltjes)
ISBN: 9789040020575
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders.
Bijzonderheden: 2007/2008/2009, geb., 13 x 17 x 19 (totaal) cm., met veel (kleuren-)foto's, 96 blz. per deel, prima staat. Totaalpr.
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 37,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
1. Smûk, skaadzjend beamtegrien / 2. Verkeer en transport / 3. Winkel, venterij en handel / 4. Onderwijs en vakopleidingen / 5. Bestuur en gezag / 6. Oorlog / 7. De verveningen / 8. Geloofsleven en dominees / 9. Landbouw en boerenleven / 10. Sport / 11. Dorpsdokters en gezondheidszorg / 12. Adel en deftige burgers / 13. Huisvesting en wonen / 14. Socialisme / 15. Vrije tijd, dorpsfeesten en verenigingsleven / 16. Industrie en werkgelegenheid / 17. Kunst, literatuur en taal / 18. Dagelijks leven, rituelen des levens.
Verder lezen

Livresque uit Dokkum

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Livresque

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Livresque
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Livresque een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Livresque vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Livresque kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.