Wilde, J.C. de - Het trambedrijf van de NZH. Tussen Spaarnestad

Schrijver:
Titel: Het trambedrijf van de NZH. Tussen Spaarnestad en residentie.
ISBN: 9789020117547
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer Technische Boeken, Deventer
Bijzonderheden: Gebonden, 1985, 176 blz. Met foto's en tekeningen.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Veel is er in het recente verleden over het trambedrijf van de N.Z.H. gepubliceerd. Dit trambedrijf was dat ten volle waard: het had een voortreffelijke reputatie en kende vele vrienden en bewonderaars. Het lijkt wel of je er nooit over uitgepraat raakt.
Inderdaad, men is er nog niet over uitgepraat, de auteur van dit boek zeker niet. Vandaar dan dit boek.
Men kan er geheel andere zaken in vinden dan in de vele (foto)boeken die de laatste tijd over die goede N.Z.H. in omloop werden gebracht. In dit boek is het de bedoeling een documentair verantwoord geheel te geven dat niet alleen als naslagwerk moet kunnen dienen maar dat ook hen die het naadje van de kous willen weten, kan bevredigen. Naast het documentaire aspect geeft het boek aandacht aan andere zaken zoals het gebeuren van alledag waardoor men als het ware van binnenuit het dagelijks reilen en zeilen van de N.Z.H. meebeleeft. En natuurlijk vindt men er talloze interessante illustraties in, waarbij er naar is gestreefd sprekende, nog niet eerder gepubliceerde, afbeeldingen te plaatsen. Dit boek handelt over het normaalspoorbedrijf van de N.Z.H., het tramnet tussen Haarlem, Leiden en Den Haag met verbindingen naar de badplaatsen Noordwijk, Katwijk en Scheveningen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.