Huibers-Boeren, Marja - Herinner je zelf

Schrijver:
Titel: Herinner je zelf
ISBN: 9789090133973
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen Beheer - 1e druk, 2005.
Bijzonderheden: Paperback, gesigneerd met opdracht, geïll., 280pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 9,45
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
: ik deed het op mijn manier. Ik stond op van mijn bed en wandel weer //


We zijn allemaal onderweg. Onderweg van onbewust leven naar totaal bewust zijn. Een weg naar innerlijke vrede, van waaruit we onvoorwaardelijk kunnen liefhebben. Ieder van ons heeft zijn eigen unieke weg, die in vorm verschilt maar in wezen gelijk is aan die van onze medemens. Herinner jezelf is de beschrijving van zo'n unieke weg. Marja Huibers-Boeren vertelt hoe zij door een bindweefselaandoening acht jaren in een rolstoel zat en daarna op bed belandde waar zij zes jaren lag en de rest van haar leven zou moeten doorbrengen. Dag en nacht pijn maar vooral niet díe echtgenote en moeder van hun drie kinderen kunnen zijn zoals zij die zo graag had willen zijn, maakten haar leven tot een lijdensweg. Totdat zij zich, geholpen door liefdevolle helpers, bewust werd van wat ziek-zijn ons eigenlijk wil zeggen. In het boek staat de lange weg van vallen en opstaan. Al is de vorm anders dan die van jouw pad, omdat je bijvoorbeeld niet ziek bent, je zult veel herkennen in deze innerlijke stappen. De illustraties die dit boek sieren zijn door Marja grotendeels gemaakt in de jaren dat ze op bed lag. //

Recensie(s) :
In dit persoonlijke relaas beschrijft de auteur hoe een ziekte, die haar lange tijd aan een rolstoel en enkele jaren aan het bed gekluisterd hield, voor haar het begin betekende van spirituele bewustwording en persoonlijke groei, waardoor uiteindelijk ook genezing tot stand kwam. In een zevental hoofdstukken beschrijft ze haar persoonlijke bewustwordingsproces vanaf het begin van haar ziekte, waarin ze haar problemen ontkende en zocht naar oorzaken buiten zichzelf, tot de laatste periode, wanneer ze - geholpen door een aantal betrokken hulpverleners - mentaal, emotioneel en spiritueel een metamorfose heeft doorgemaakt. Dit betekent dat de ziekte expliciet deel uitmaakt van haar bestaan. Het boek, dat geïllustreerd is door een aantal aquarellen die de auteur tijdens haar ziekte maakte, zal lezers die openstaan voor spiritualiteit - en die te maken hebben met ziekte of andere ingrijpende gebeurtenissen in hun leven - zeker boeien.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.