James, Marlon - Een beknopte geschiedenis van zeven moorden

Schrijver:
Titel: Een beknopte geschiedenis van zeven moorden
ISBN: 9789048825318
Taal: Nederlands
Uitgever: Lebowski
Bijzonderheden: 2015, 624pp, paperback
Prijs: € 16,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting


Jamaica, 3 december 1976. Twee dagen voor het Smile Jamaica-concert - bedoeld om te verbroederen, maar door de twee grootste politieke partijen gebruikt om de komende verkiezingen te beïnvloeden - worden in het huis van Bob Marley 56 kogels afgevuurd. Marley, zijn vrouw en zijn manager overleven de kogelregen op miraculeuze wijze.

De mislukte aanslag op de Zanger en de zoektocht naar de motieven van de daders staan centraal in deze epische roman, die je meesleurt naar de meest onstabiele en gevaarlijke tijd in de recente geschiedenis van Jamaica. Bendeleden, CIA-agenten, een journalist, een vrijgevochten jonge vrouw en de geest van een vermoorde politicus nemen je mee naar hun wereld, van het door bendeoorlogen en machtspolitiek geteisterde eiland in de jaren '70 naar de door rudeboys gedomineerde crackpanden van New York in de jaren '80, om te eindigen op een onherkenbaar veranderd Jamaica in de jaren '90. Rekeningen worden vereffend, identiteiten verwisseld, en de opkomst en ondergang van een internationaal drugssyndicaat tot in detail geschetst.

Een beknopte geschiedenis van zeven moorden is een monumentaal werk over criminaliteit, politiek, geschiedenis, muziek, en een zoektocht naar de ziel van Jamaica.

Marlon James
Marlon James werd in 1970 in Jamaica geboren. Zijn meest recente roman is A Brief History of Seven Killings. Hij is ook de auteur van The Book of Night Women, dat in 2010 de Dayton Literary Peace Prize en de Minnesota Book Award won, en finalist was voor de National Book Critics Circle Award in fictie 2010 en een NAACP Image Award. Zijn eerste roman, John Crow’s Devil, was finalist voor de Los Angeles Times Book Prize voor eerste fictie en de Commonwealth Writers’ Prize en was een New York Times Editors’ Choice. James woont in Minneapolis.
Verder lezen

Atelier By the Way uit Vorden

zakelijk

Logo Atelier By the Way

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

James, Marlon - Een beknopte geschiedenis van zeven moorden James, Marlon - Een beknopte geschiedenis van zeven moorden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Atelier By the Way

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Atelier By the Way
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Atelier By the Way
    Kamer van Koophandel nummer: 65663934
    NL001444490B88
    www.atelierbytheway.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Atelier By the Way een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Atelier By the Way vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Atelier By the Way kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.