E. von Saher, G. Otten - Werken met... 4 - De Balanced Scorec

Schrijver:
Titel: Werken met... 4 - De Balanced Scorecard
ISBN: 9789031220809
Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Werken met... 4 - De Balanced Scorecard 1e druk is een boek van E. von Saher uitgegeven bij Vakmedianet Management. ISBN 9789031220809

De balanced scorecard wordt door steeds meer organisaties geadopteerd. Het concept heeft zich de laatste jaren dan ook ontwikkeld tot een doordacht strategie- en rapportageinstrument. In Werken met de balanced scorecard leest u over de achtergronden van de balanced scorecard. Maar daarnaast treft u een plan van aanpak aan dat u stap voor stap meeneemt bij de definitie en implementatie van de balanced scorecard in uw eigen organisatie.

De eerste stap is het formuleren van de verschillende elementen van de balanced scorecard. Daarna volgt de communicatiefase waarbij u uw medewerkers moet doordringen van de strategie van de organisatie en hun rol daarin. Stap drie is de uitvoeringsfase. Hier wordt de basis gelegd om van de balanced scorecard een continu proces te maken. Ten slotte worden tijdens de navigatiefase de prestaties van de organisatie gemeten met behulp van de balanced scorecard.

Dit plan van aanpak wordt ondersteund door een cd-rom. Hierop vindt u links naar relevante internetsites, bestanden om de balanced scorecard te documenteren en voorbeeldpresentaties om het hele proces te begeleiden. Werken met de balanced scorecard is een onmisbaar praktisch hulpmiddel als u de balanced scorecard in uw organisatie wilt implementeren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. von Saher, G. Otten - Werken met... 4 -   De Balanced Scorecard