Jansen, Rinske - Startersgids voor zzp'ers

Schrijver:
Titel: Startersgids voor zzp'ers
ISBN: 9789089654335
Taal: Nederlands
Uitgever: Duuren Media, Van
Bijzonderheden: 2018, 136pp, paperback
Prijs: € 12,95
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Als startende zzp'er komt er heel wat op je af. Cruciaal is dat je precies weet welke stappen je moet zetten en in welke volgorde. Zodat je goed beslagen ten ijs komt en de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Dit boek helpt je om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Op een overzichtelijke, heldere en praktische manier beschrijft Rinske Jansen de basis van ondernemen. Hoe stel je een doordacht ondernemingsplan op? Waar moet een goede administratie aan voldoen? Hoe kom je aan klanten? Welke fiscale voordelen zijn er? Hoe bepaal je je uurtarief? Wanneer is je bedrijf financieel rendabel? Hoe regel je je pensioen? De Startersgids voor zzp'ers geeft antwoord op deze en andere vragen. Zodat je de deuren van je bedrijf met een gerust hart kunt openen!

- Dit boek is het Handboek soldaat voor alle startende ondernemers.

- Met de laatste belangrijke wet- en regelgeving voor optimaal (fiscaal) voordeel voor iedere zzp'er.

- Inclusief voorbeelden van exploitatiebegrotingen, liquiditeitsbegrotingen, rittenadministraties, urenregistraties en aanmaningen.

Trefwoorden: Zzp'er succes keuzes maken ondernemen ondernemingsplan administratie klanten handboek soldaat Rinske Jansen handleiding
Verder lezen

Het Gelezen Papier uit Zoelen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jansen, Rinske - Startersgids voor zzp'ers Jansen, Rinske - Startersgids voor zzp'ers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Gelezen Papier

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Gelezen Papier
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Gelezen Papier een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Gelezen Papier vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Gelezen Papier kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.