Tyler, Anne - Tijd van leven

Schrijver:
Titel: Tijd van leven
ISBN: 9789023417460
Taal: Nederlands
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: 2005, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Delia Grinstead is na twintig jaar huwelijk in de bekende sleur beland: haar kinderen zijn groot, haar man is sympathiek maar helaas nog altijd precies dezelfde als twintig jaar geleden. Delia gaat ervandoor, koopt een nieuwe jurk en vestigt zich in een merkwaardig plaatsje. Ze vindt een baan en mogelijk het begin van een nieuwe liefde en een nieuw leven. Maar al die tijd blijft het verleden knagen. Waarom doen haar kinderen niet wat meer moeite om hun moeder te vinden? En heeft haar zus echt een oogje op Delia's echtgenoot?
Tijd van leven is een ironische en buitengewoon geestige roman, een variatie op een van Tylers vaste thema's: het herontdekken van de liefde door je geliefde te verlaten.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tyler, Anne - Tijd van leven