J. Buisman - Nicolaas Kikker en zijn boot

Schrijver:
Titel: Nicolaas Kikker en zijn boot
ISBN: 9789061695844
Uitgever: Harmonie, Uitgeverij De
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In de jaren zeventig verschenen er van Jantien Buisman acht boekjes met steeds een ander dier in de hoofdrol, zoals Jannetjé Muis, Juffrouw Slenter, Ben de Bever, Meneer van der Spek en het inmiddels klassieke Kees en Keetje (bekroond met een Zilveren Griffel). Het was voor velen een verrassing dat Jantien Buisman vorig jaar nieuwe, dierenverhalen publiceerde, Samuel Rat en zijn vriendjes, die minstens zo mooi getekend en geschreven waren als haar eerdere boeken. Nicolaas Kikker en zijn boot kan worden beschouwd als een vervolg op deze bundel en bevat zeven vrolijke, nieuwe avonturen van Samuel Rat, Johannes de Mol, Julia Muis en Klaartj e en Nicolaas Kikker. 'Met liefde en vertedering geschreven dierenverhalen en schitterende pentekeningen: (de Volkskrant) 'De terugkeer van Jantien Buisman is een feestelijke gebeurtenis voor de Nederlandse kinderliteratuur.' (NRC Handelsblad) 'Het lijkt of ze nooit is weggeweest.' (De Groene) 'Geestige beesten die eruitzien zoals je graag wilt dat een beest eruitziet.' (Vrij Nederland)
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.