Tessa Kiros - Alle Smaken Van De Regenboog

Schrijver:
Titel: Alle Smaken Van De Regenboog
ISBN: 9789058975423
Uitgever: Uitgeverij Terra Lannoo
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Tessa Kiros maakt in haar kookboeken een culinaire reis door de meest uiteenlopende keukens en tijden. Een zeer persoonlijke en unieke aanpak die haar een grote schare trouwe fans heeft bezorgd. Persoonlijke recepten die zijn voorzien van mooie foto's en leuke persoonlijke verhalen maken van haar boeken veel meer dan alleen een kookboek. De recepten zijn in Alle smaken van de regenboog geordend op kleur. Een ongebruikelijke ordening met een zeer feestelijk resultaat. In Twaalf schreef ze over het land waar ze nu woont, in De smaak van mijn herinnering over haar eigen (familie)geschiedenis. In haar nieuwe boek vertelt ze over wie ze nu is. Daarvoor gaat ze net als in De smaak van mijn herinnering regelmatig terug naar (de keuken uit) haar kindertijd. Een kookboek om cadeau te geven maar vooral ook om zelf te koesteren.
Ook in haar derde boek neemt Tessa Kiros ons mee naar een wereld waarin eten een feest is en de keuken gevuld met de heerlijkste geuren. Tessa's onweerstaanbare recepten zijn doorgegeven door vrienden, van generatie op generatie binnen vele families, of uitgewisseld over de heg...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tessa Kiros - Alle Smaken Van De Regenboog