Meenen, Vincent Van - 0xBlixa

Schrijver:
Titel: 0xBlixa
ISBN: 9789493320109
Taal: Nederlands
Uitgever: Das Mag Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: 2023, 188pp, paperback
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)

Fleurtje du Mal uit Nijmegen

zakelijk

Logo Fleurtje du Mal

Internet-antiquariaat Fleurtje du Mal heeft een uniek aanbod op het gebied van literatuur, geschiedenis, kunst en cultuur. Vaak is Fleurtje du Mal de enige verkoper van moeilijk verkrijgbare titels en anders vaak de goedkoopste.
Voer bij het bestellen a.u.b. ook uw telefoonnummer in. Veel bestellingen en reacties daarop blijven in een spamfilter steken. Check verder altijd uw spambox, berichten van boekwinkeltjes.nl komen daar vaak in terecht.
Gebonden boeken kunnen opengevouwen verzonden worden indien dit scheelt in de verzendkosten, paperbacks echter nooit.
Eerste drukken of speciale edities worden voor zover van belang altijd vermeld bij bijzonderheden en/of extra informatie. Bent u op zoek naar een eerste of bepaalde druk van een boek of een speciale uitgave, ga dan niet alleen af op een jaartal, maar informeer even. Dat voortkomt mogelijke teleurstellingen. De ISBN-informatie is namelijk niet specifiek en ook niet altijd correct.
Verzending: tarieven: brievenbuspakket tot 2 kg € 4,00, pakketpost t/m 1 kg: € 5,25 (DPD) pakketpost 1-10 kg: € 5,60 (DPD).
Voor boekenliefhebbers uit België en andere buitenlanden: ik verzend vanuit Duitsland via Deutsche Post (veel lagere tarieven dan PostNL en andere pakketbezorgers, bv brievenbuszendingen tot 500 gram naar alle landen voor € 3,70). En natuurlijk vooral ook interessant voor klanten die in Duitsland wonen (Büchersendung).
Ik probeer de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te houden. Ik kan in een groot deel van het land zelf bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Informeert u daar gerust naar.
Fleurtje du Mal is het groenste boekwinkeltje in Nederland. Boeken worden per fiets aangekocht en liefst ook weer per fiets gebracht.
Het ophalen van boeken/bestellingen aan huis is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meenen, Vincent Van - 0xBlixa

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fleurtje du Mal

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Fleurtje du Mal
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  internet-antiquariaat Fleurtje du Mal
  Kamer van Koophandel nummer: 92587364

 • Na uw bestelling ontvangen u en Fleurtje du Mal een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fleurtje du Mal vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Fleurtje du Mal kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.