L. Too - Mantra's en moedra's

Schrijver:
Titel: Mantra's en moedra's
ISBN: 9789069635996
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: Als nieuw - hardback mooi exemplaar
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Bestseller-auteur Lillian Too heeft in dit fascinerende en toegankelijke boek een groot aantal mantra´s en moedra´s bijeengebracht. Mantra´s en moedra´s is bovendien smaakvol geïllustreerd.
Boeddhisten reciteren mantra´s (gebeden) of passen moedra´s (handgebaren) toe om de aandacht te richten. Lichaam, spraak en geest worden ingezet om veranderingen in zichzelf tot stand te brengen en uiteindelijk tot een verlicht wezen (boeddha) uit te groeien. Mantra´s worden steeds herhaald, aangezien transformatie van de geest veel tijd vergt. Ze roepen een bijzonder soort concentratie op: krachtig en niet versnipperd.
Lillian Too woont en werkt in Kuala Lumpur. Ze heeft een groot aantal boeken geschreven, onder andere over astrologie en Feng Shui. Bij het schrijven van Mantra´s en moedra´s ontving zij veel steun van haar leraar Kyabje Lama Zopa Rinpoche. De auteur schenkt de royalties van haar boek aan goede doelen die onder de hoede staan van haar goeroe.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.