Nydia van Voorthuizen - Run baby run

Schrijver:
Titel: Run baby run
ISBN: 9789401605373
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Run Baby Run draait om de weddenschap tussen twee lopers: Nydia (26) en Hans (53). Twee stijlen, twee levens en één wedstrijd: de marathon van Berlijn.Nydia is jonger, leuker en hipster. Dat laatste mag je dan weer niet zeggen van haar, want dat woord is hopeloos ouderwets. Dat heb je de hele tijd met Nydia: constant het gevoel dat je achterloopt. Behalve als het om hardlopen gaat. Want ze traint zoals ze leeft: grillig, good looking, gezellig.Hans is van de generatie lopers die zich - net iets te oud - alsnog in van die mouwloze hemdjes steekt. Waarschijnlijk omdat het een seconde of 30 tijdwinst zou kunnen opleveren en dus een personal record. Snelheid is namelijk een ding bij deze types. Trainen met horloge en hartslagmeter en dan alles achteraf grondig bestuderen.Dit aanstekelijke boek gaat over twee vormen van hardlopen, en vooral over tweelevensstijlen. Over hoe het echte leven je trainingsplannen in de war kan gooien. Ga je rennen als je werk meer vraagt dan je lief is? Als je dochter in het ziekenhuis ligt? Als een burnout je trainingsschema dwarsboomt? En wie isde snelste op de marathon van Berlijn?
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.