Jan de Leeuw, Jan de Leeuw - De sportwereld voor het hbo

Schrijver:
Titel: De sportwereld voor het hbo
ISBN: 9789054722816
Uitgever: Arko Sports Media BV
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 8,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor velen is sport 'de belangrijkste bijzaak ter wereld'. Maar wat is sport nu eigenlijk? De sportwereld voor het hbo biedt in vijf delen een systematische intro- ductie in de sportwereld. Het begint met een inleidend hoofdstuk over het wezen van sport. Daarna volgen twee historische hoofdstukken over de geschiedenis van de moderne sport en over de Olympische Spelen. Deel 3 gaat over ethiek en sport beoefening. Deel 4 besteedt ruime aandacht aan sport en samenleving. Het laatste deel behandelt sport, organisatie en beleid.

Elk hoofdstuk sluit af met opdrachten en debatstellingen. Over de gehele methode verspreid zijn diverse cases opgenomen uit de sportwereld. Speciaal met het oog op zelfstandig studeren is een uitgebreide index toegevoegd. Het boek wordt ondersteund door de website www.sportwereldhbo.nl met onder meer een sportquiz en een oefentoets. Het Twitter-account is @sportwereldhbo.

Jan de Leeuw is docent bij de opleidingen SPECO en de Johan Cruyff University van Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Eerder schreef hij Sportbusiness en ethiek en Bedrijfsethiek en MVO voor HBO. In 2008 won hij de Fontys Kennisprijs. Jan de Leeuw is secretaris van de Businessclub Vrienden Van SPECO (BVVS).
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan de Leeuw, Jan de Leeuw - De sportwereld voor het hbo