Stoovelaar, Hans - DAF 7-strepers. De oer-DAF-trucks 1949-1955.

Schrijver:
Titel: DAF 7-strepers. De oer-DAF-trucks 1949-1955.
ISBN: 9789059940031
Taal: Nederlands
Uitgever: Aprilis, Zaltbommel - Reeks : DAF-monografieën. Deel 2.
Bijzonderheden: Gebonden, 2003, 168 blz. Met foto's en tekeningen. Enkele deukjes in de kaft.
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1950 opende DAF een nieuwe fabriek voor de fabricage van vrachtwagens. In die tijd leek het of alles mogelijk was. Honderden trucks waren nog gebouwd in de oude fabriek voor aanhangwagens, maar in oktober van dat jaar rolde de duizendste DAF-truck van de band. Het succes was groot, de tienduizendste truck werd al in mei 1955 afgeleverd. Iedereen wilde in zo´n mooie nieuwe stoere DAF-truck rijden.
Dit boek gaat over die eerste DAF-frontstuurtrucks, de zogenoemde 7-strepers. Het beschrijft de introductie op Le Salon te Brussel en op de RAI. Verder gaat het over de militaire uitvoeringen, over de export naar landen als Denemarken, Nieuw-Guinea en Brazilië en zelfs over de speelgoed-automobielen. Behalve een overzicht van alle typen, met tabellen en technische gegevens, is het boek ook een stuk geschiedschrijving over DAF en het Nederlands wegtransport in de jaren 1949-1955. Uiteraard bevat het boek veel foto's en tekeningen, bijna 250, waarvan een deel in kleur.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stoovelaar, Hans - DAF 7-strepers. De oer-DAF-trucks 1949-1955.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.