Naar - Dwars door Groenland

Schrijver:
Titel: Dwars door Groenland
ISBN: 9789024604005
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dwars door Groenland

Drie mensen hebben eenzelfde droom: in de voetsporen van de beroemde Noorse ontdekkingsreiziger Fridtjof Nansen de ijskap van Groenland op ski's oversteken. Min of meer toevallig leren ze elkaar kennen en besluiten samen het avontuur van hun leven te ondernemen.

Na een minutieuze voorbereiding begint op 12 april 1997 de overlevingstocht met een dropping in het Oost-Groenlandse kustgebergte. Allereerst wordt daar de berg Gunnbjörn Fjeld beklommen, die met 3693 m de hoogste van het gehele noordpoolgebied is. Vervolgens beginnen Coen Hofstede, Ekon Hartog en Ronald Naar aan de bijna duizend kilometer lange ski- en klimtocht die niemand ooit eerder heeft ondernomen. Geen eenvoudige opgave: het drietal moet in zeer ijle lucht spletenrijke gletsjers passeren en stormen met een afkoelend effect van -65 C trotseren. Op speciale sleden voeren de expeditieleden 135 kilo bagage mee, waaronder voedsel en brandstof voor twee maanden. En ze weten: mochten zich ongevallen of voedseltekorten voordoen, dan is er geen uitzicht op hulp. Snelheid is daarom van levensbelang. Vandaar dat het team bij gunstige wind ook gebruik wil maken van parasails.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Naar - Dwars door Groenland